• Hookers.nl Startpagina RSS Feed

  Article Preview

  Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten op het forum kun je je gratis en anoniem registreren. Als lid van Hookers.nl kun je jouw ervaringen delen met anderen, reageren op discussies en nog veel meer. ...
  Article Preview

  Lees de nieuwste Recensies van privédames en escorts, geschreven door leden van het Hookers Forum. Klik Hier! Iedere dag worden er op het Hookers Forum nieuwe Recensies geplaatst. Maar buiten deze berichten zijn er ...
  by Published on 30-10-14 15:54     Aantal keer bekeken: 66 
  Article Preview

  Wil je weten wat je kan verwachten bij een DVP?
  Maak nu gebruik van de online chat mogelijkheden met Dames Van Plezier !
  ...
  by Published on 23-10-14 12:08  Aantal keer bekeken: 182 
  1. Categories:
  2. Hookers forum

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pinpoint Bekijk bericht
  Kijk mensen, het is heel eenvoudig. Dit is weer een typisch geval van " Ezeltje voor het karretje spannen " De overheid is niet bereid om aan dit voorgestelde beleid geld te spenderen dus hebben ze ook niet de manschappen om dit op te kunnen volgen. Wat gebeurt er dan vervolgens, ze gaan proberen die taak neer te leggen bij die personen die vaak bij de dames over de vloer komen, de '' hoerenloper " dus. Dan moet er natuurlijk wel een pressiemiddel aan te pas komen dat deze hoerenlopers ook wel opletten tijdens hun bezoek en dat is dan de fikse boete waar ze het over hebben. Mensen bang maken zeg maar.
  Pinpoint, allereerst, het betreffende wetsvoorstel komt van 3 partijen en dus niet van de (gehele) overheid. Gezien jouw bovenstaande relaas heb jij blijkbaar nog enigszins vertrouwen in de politiek betreffende het onderwerp (gedwongen) prostitutie. Zo te zien hecht jij er nog geloof aan dat de Nederlandse politiek in staat is om een enigszins gedegen prostitutiebeleid te bewerkstelligen. Wel, ik ben van mening (en blijkens vele bijdragen hier op hookers en elders sta ik daar in niet alleen) dat alles er op wijst dat dit wetsvoorstel geen wetsvoostel is dat Gedwongen Prostitutie moet gaan aanpakken, maar de prostitutie als geheel.

  De dubbele agenda (lees: anti-prostitutie campagne) van diverse (politieke) partijen is voor de oplettende hoer en hoerenloper in de loop der jaren wel duidelijk geworden. Daar is hier en op diverse blogs en website's betreffende prostitutie trouwens al uitgebreid over gediscusseerd en geschreven en dat is niet van de laatste week. De rode lijn daarin is niet moeilijk te ontdekken.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pinpoint Bekijk bericht
  Dan kom je aan het volgende moeilijke punt, hoe bepaal je nou of een dame gedwongen word, ik heb bij wijze van spreken nog nooit een pooier in een hoekje van de kamer zien staan met een wijzende vinger naar de dame in kwestie van " Jij gaat hier met hem neuken " .
  Het onderwerp Gedwongen Prostitutie heeft mij veel bezig gehouden en houdt mij nog steeds veel bezig en zo ook hoe je dat dan als hoerenloper zijnde zou moeten herkennen. Zie daarvoor het topic “Hoe herken je als klant gedwongen prostitutie?”:

  http://www.hookers.nl/showthread.php...925&highlight=

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pinpoint Bekijk bericht
  en dan nog een heel ander raar iets, op grond waarvan zouden ze je kunnen beboeten als jij niet de indruk hebt dat de dame gedwongen word, dan zouden ze zelf al een lijst van dames moeten hebben die gedwongen worden ??? Als dat zo zou zijn dan zijn ze zelf natuurlijk nalatig, dus niks boete.
  Ik zie het (net als jou) niet direkt zo'n vaart lopen dat er vele klanten vervolgd gaan worden, mocht dit voorstel er door komen. Ik zie het meer als een ontmoedingingsbeleid. ...
  by Published on 22-10-14 11:45  Aantal keer bekeken: 148 
  1. Categories:
  2. Hookers forum

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door grijzerenault Bekijk bericht
  We kunnen natuurlijk allemaal de andere kant opkijken en zeggen dat het ons probleem niet is. Maar dat is niet zo.
  Wat je daar verder ook allemaal van vindt, de door Schurink opgesomde zogeheten signalen zijn weer typisch van die bemoeizieke verzinsels van iemand met weinig inlevingsvermogen.

  Wie 24/7 beschikbaar is, werkt niet per se ook 24/7. Bij mijn weten zijn ook brandweerlieden 24/7 beschikbaar, en daar worden ze niet eens betaald. Ik noem maar eens wat. Laat staan dat ze worden gedwongen.

  Schurink maakt natuurlijk ook van iemand van onder de 21 meteen een geval van dwang. Waarom? Hoezo? Kunnen die meiden niet zelf nadenken, niet zelf beslissen? Ze hebben wel genoeg hersens voor het stemhokje, wel genoeg hersens voor de universiteit, maar volgens Bromsnor dus niet genoeg hersens om te beslissen over hun eigen lijf, terwijl dat wettelijk op die leeftijd nog altijd is toegestaan.
  En de journalistieke hielenlikkers kalken dat gewoon klakkeloos neer, lekker doorgaan met het stigma, niet kritisch worden, bah nee, de hoofdredacteur mocht eens denken dat je zelf een hoerenloper bent.

  Nog zoiets, amper 15 euro vragen: en daar zou dwang bij in het spel zijn????? Welke pooier denkt daar nou aan te verdienen????? En waar staan die advertenties dan????
  ...
  by Published on 17-10-14 13:22  Aantal keer bekeken: 795 

  Daar gaan we weer

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/2...enloper__.html

  Ik zou wel eens willen weten of er hier op hookers heren zijn die weten dat een dame gedwongen zit en het heerlijk vind daar binnen te wippen ...
  by Published on 30-09-14 13:55  Aantal keer bekeken: 1364 
  1. Categories:
  2. Hookers forum

  Hoi allemaal,

  Ik heb de indruk dat Duitsland altijd vooropgelopen heeft wat een vrije sexuele moraal betreft ten opzichte van andere landen in Europa en ook ten opzichte van Nederland. Nederland (lees: Amsterdam) mag dan wereldwijd bij de liefhebbers van een vrije seksuele moraal de naam hebben het middelpunt te zijn, maar Duitsland is daar volgens mij toch verder in, of in ieder geval, ik heb toch de indruk dat het daar eerder begonnen is.

  Ik kan mij herinneren dat de Duitse vrouwen in de jaren zeventig al in grote getallen topless op de Nederlandse stranden lagen, terwijl men daar in Nederland schande van sprak. Als jong ventje heb ik wat afgelopen op die stranden om naar de tieten van die Duitse vrouwen te kijken.Hoe groter, hoe mooier ik het vond in mijn jonge jaren."Dikke tieten" noemden we dat als jonge ventjes zijnde .
  ...
  by Published on 30-09-14 13:47  Aantal keer bekeken: 759 
  1. Categories:
  2. Hookers forum
  Article Preview

  Free a Girl, de stichting die in deze thread uitgebreid is besproken, haalde in 2013 anderhalve ton meer binnen dan in het jaar daarvoor. De baten gingen namelijk van €1.373.138 naar €1.523.679. Maar het (bruto)bedrag dat bestemd werd voor de partners daalde met zo’n 20.000 euro; een teruggang van €723.627 naar €702.990, zo blijkt uit het jaarverslag/jaarrekening over 2013. Ik schrijf hier (bruto) omdat uit het jaarverslag over 2012 is gebleken dat er aanzienlijke maar niet gespecificeerde onkosten verbonden waren aan de bedeling aan de partners. Afgezet op de baten betekende dit procentueel dat het werkelijk voor liefdadigheid bestemde bedrag tot onder de 50% daalde: een krimp van 52,7% naar 46,1%.
  ...
  by Published on 16-09-14 13:15  Aantal keer bekeken: 782 
  1. Categories:
  2. Hookers forum

  Waarom is een site voor prostituees en wandelaars?

  Waarom is er een site over vliegtuigen?
  Waarom is er een site over schepen?
  Waarom, zo kan je zoveel sites opnoemen.
  En waarom ook voor prostitutie en de wandelaars
  Heel eenvoudig, het gaat over hobby, s van ons, om lekker over alles en nog wat te praten, waar je in de maatschappij over zwijgt.
  Hier op deze forum van Hookers of op Kinky kan je lekker kletsen over alles wat met seks heeft te maken, met hier en daar een kritische noot, of we corrigeren elkaar, en geven elkaar tips of we discussiëren gewoon over allerlei onderwerpen over en met prostituee,s.
  Het wandelen is voor ons veel beter en mooier geworden, doordat via mond op mondreclames in recensies de club, huis, saunaclubs en vooral de dames worden gepromoot of bekritiseert, allemaal prachtig.
  ...
  by Published on 29-07-14 09:25  Aantal keer bekeken: 1481 
  1. Categories:
  2. Hookers forum

  Tegen het bestraffen van lieden die willens en wetens gedwongen dames bezoeken kan natuurlijk geen enkel bezwaar bestaan. Toch zitten er nogal wat haken en ogen aan:

  Ten eerste: het ontbreken van een eenduidige definitie van dwang. Als het aan sommige fundamentalistische feministen ligt kan elke vorm van seks als dwang worden beschouwd. Dus is de vraag: wat is dwang waar het aankomt op de juridische definitie?

  Ten tweede: het 'willens en wetens'. Waar moeten we dan vanuit gaan? Dat belachelijke lijstje 'signalen van mensenhandel'? Huildende dames (zelf nog nooit meegemaakt)? Blauwe plekken (zelf nog nooit gezien)? De staat van het huis/appartement waar de sekswerker klanten ontvangt?

  En ten slotte: het is natuurlijk je reinste onzin om een wandelaar strafrechtelijk aan te klagen voor het bezoeken van een gedwongen dame wanneer er niet eerst iemand veroordeeld is voor het daadwerkelijk dwingen van die dame. Wanneer er een wandelaar achter de tralies verdwijnt en diegene die de dame daadwerkelijk dwingt de dans ontspringt dan begint het bij menigeen toch ernstig te jeuken aan het gevoel van rechtvaardigheid.
  ...

  Pagina 1 van 10 1 2 3 4 5 6 7
 • Nieuwste Video's