• Hookers.nl Startpagina RSS Feed

  Article Preview

  Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten op het forum kun je je gratis en anoniem registreren. Als lid van Hookers.nl kun je jouw ervaringen delen met anderen, reageren op discussies en nog veel meer. ...
  Article Preview

  Lees de nieuwste Recensies van privédames en escorts, geschreven door leden van het Hookers Forum. Klik Hier! Iedere dag worden er op het Hookers Forum nieuwe Recensies geplaatst. Maar buiten deze berichten zijn er ...
  by Published on 15-12-14 14:29  Aantal keer bekeken: 477 

  Ten eerste, wil ik zeggen dat ik ieders voorkeuren respecteer en dat je dit niet leest alsof ik dit minacht of bespot. Ik vind het zelfs best wel fascinerend op een artistieke manier.

  Je ziet hier op dit forum dat er een gigantische markt is voor kink en sm en dat mannen die opzoek zijn naar een onderdanige ervaring met grote aaantallen zijn. Dit zie je niet in het dagelijks leven maar het is blijkbaar een behoefte die erg wijd verspreid is.

  Ik lees dingen over vastgebonden worden, halsband om, ondergezeken worden, geslagen, vernederd, uitgescholden en noem het maar op. De één gaat er ook verder in dan de ander en het loopt van een beetje kinky tot keiharde sm, maar het draait wel allemaal om de onderdanigheid.

  Wat maakt nou ...
  by Published on 10-12-14 12:11  Aantal keer bekeken: 585 

  Uitgaande van de kinky site:
  Op de homepage de dames langsscrollen, zit er eentje bij die interessant lijkt door foto of eerste stukje tekst dan wordt die advertentie in een nieuw tabblad geopend.
  Aan het eind van de pagina heb ik er dan tussen de 1 en 5 in aparte tabbladen staan.

  Die ga ik dan een voor een verder bekijken.
  Afvallers zijn ads met beroerde tekst, en dan bedoel ik niet een spelfoutje, maar gewoon de slechte google translate dingen.
  Ook ads waar b.v. NZC in voorkomt verdwijnen direct van mijn scherm.
  Slechte foto's en dan bedoel ik heel kleine of wazige foto's en foto's zonder inspiratie (25 keer een kont in beeld) hou ik ook voor gezien. Foto's met gezicht is een pluspunt maar niet noodzakelijk!

  Wat er nu (als er al iets is) over is ga ik uitgebreider bekijken, en daarbij vaak op zoek naar resensies.
  De dames die bij die zoektocht ook nog goede resensies hebben sla ik op onder favorieten.
  Dames die echt heel interessant overkomen maar geen resensies hebben komen in een apart stukje favorieten en zal ik later nog eens onderzoeken op nieuw geplaatste resensies.

  Kortom het belangrijkste en laatste criterium is zonder meer het ...
  by Published on 26-11-14 17:15  Aantal keer bekeken: 288 

  We hebben dit topic weer geopend, maar we tolereren geen flame- of trolberichten meer of andere zaken die ervoor kunnen zorgen dat leden zich aan elkaar gaan irriteren. Het excuus: "sorry, dit zal niet meer gebeuren, zijn we inmiddels gepasseerd."

  Geef elkaar de ruimte om te posten, ook berichten die niet persé ook jouw voorkeur zijn. Reageer in "Politiek café" alleen op de argumenten van iemand, zonder daar meteen een waardeoordeel aan toe te voegen.

  De geouwezwam topics kunnen heel leuk en plezierig zijn en blijven als we rekening houden met deze kleine aanwijzingen.

  Groet, ook namens Gollem66,
  Krukkie ...
  by Published on 26-11-14 10:34  Aantal keer bekeken: 1236 

  Hoe gaan jullie te werk om een vrouw te versieren?
  Wat is volgens jullie een goede manier en wat is een verkeerde benadering en werkt beslist niet !
  Iedereen heeft hier beslist ervaring mee, dus laat het weten.
  Wellicht kunnen anderen hier hun voordeel mee doen !

  Ook de vrouwen op dit forum graag reageren, daar leren we vast nog meer van !
  ...
  by Published on 05-11-14 13:10  Aantal keer bekeken: 453 
  1. Categories:
  2. Hookers forum

  Ik ben het zeker eens met Kostunrix.
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kostunrix Bekijk bericht
  Probleem is dat veel schrijvers er niet bij stil staan hóe hun stukje overkomt op lezers. Ze schrijven vanuit zichzelf, ipv vanuit de lezer. Iets wat heel grappig kan lijken tijdens het schrijven kan heel kwetsend overkomen bij de lezer. Een beetje een mod weet dat en grijpt in, de schrijver snapt dat niet, was immers niet kwetsend bedoeld.
  Take home lesson voor forum schrijvers: verplaats je in de lezer. Denk niet alleen "wat wil ik kwijt" maar ook "hoe komt dit over bij de lezer". Bedenk dat in face to face communicatie de lichaamstaal véél meer vertelt dan de werkelijk gesproken woorden. In een forum ontbreekt de lichaamstaal volledig, er is geen feedback terwijl je schrijft en daardoor kan je bericht soms/vaak héél anders geïnterpreteerd worden dan je bedoelt.
  En dan heb ik het nog alleen maar over goedbedoelde berichten.
  Dit gedeelte is wel zo perfect verwoord!
  Ik zit nu een aantal jaren op dit forum en ik heb zelf eigenlijk nog nooit een ban of een waarschuwing gehad.
  En dit terwijl ik helaas op sommige momenten toch echt niet makkelijk ben en soms ook wel is een tekort lontje heb.
  Ook heb ik 2 keer eerder mn account opgezegd.
  Maar kwam dit door de moderators? Zeker niet!!!
  Tuurlijk heb ik wel is een discussie met een moderator gehad,maar dit ging dan via de mail en gewoon respectvol tegen elkaar.
  Zo als het hoort dus.
  Een discussie openlijk op dit forum is toch eigenlijk ook prima mogelijk in de stamcafe en geouwezwam rubrieken?
  Kijk bijvoorbeeld is naar het topic politiek cafe.
  ...
  by Published on 30-10-14 15:54     Aantal keer bekeken: 2495 
  Article Preview

  Wil je weten wat je kan verwachten bij een DVP?
  Maak nu gebruik van de online chat mogelijkheden met Dames Van Plezier !
  ...
  by Published on 23-10-14 12:08  Aantal keer bekeken: 698 
  1. Categories:
  2. Hookers forum

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pinpoint Bekijk bericht
  Kijk mensen, het is heel eenvoudig. Dit is weer een typisch geval van " Ezeltje voor het karretje spannen " De overheid is niet bereid om aan dit voorgestelde beleid geld te spenderen dus hebben ze ook niet de manschappen om dit op te kunnen volgen. Wat gebeurt er dan vervolgens, ze gaan proberen die taak neer te leggen bij die personen die vaak bij de dames over de vloer komen, de '' hoerenloper " dus. Dan moet er natuurlijk wel een pressiemiddel aan te pas komen dat deze hoerenlopers ook wel opletten tijdens hun bezoek en dat is dan de fikse boete waar ze het over hebben. Mensen bang maken zeg maar.
  Pinpoint, allereerst, het betreffende wetsvoorstel komt van 3 partijen en dus niet van de (gehele) overheid. Gezien jouw bovenstaande relaas heb jij blijkbaar nog enigszins vertrouwen in de politiek betreffende het onderwerp (gedwongen) prostitutie. Zo te zien hecht jij er nog geloof aan dat de Nederlandse politiek in staat is om een enigszins gedegen prostitutiebeleid te bewerkstelligen. Wel, ik ben van mening (en blijkens vele bijdragen hier op hookers en elders sta ik daar in niet alleen) dat alles er op wijst dat dit wetsvoorstel geen wetsvoostel is dat Gedwongen Prostitutie moet gaan aanpakken, maar de prostitutie als geheel.

  De dubbele agenda (lees: anti-prostitutie campagne) van diverse (politieke) partijen is voor de oplettende hoer en hoerenloper in de loop der jaren wel duidelijk geworden. Daar is hier en op diverse blogs en website's betreffende prostitutie trouwens al uitgebreid over gediscusseerd en geschreven en dat is niet van de laatste week. De rode lijn daarin is niet moeilijk te ontdekken.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pinpoint Bekijk bericht
  Dan kom je aan het volgende moeilijke punt, hoe bepaal je nou of een dame gedwongen word, ik heb bij wijze van spreken nog nooit een pooier in een hoekje van de kamer zien staan met een wijzende vinger naar de dame in kwestie van " Jij gaat hier met hem neuken " .
  Het onderwerp Gedwongen Prostitutie heeft mij veel bezig gehouden en houdt mij nog steeds veel bezig en zo ook hoe je dat dan als hoerenloper zijnde zou moeten herkennen. Zie daarvoor het topic “Hoe herken je als klant gedwongen prostitutie?”:

  http://www.hookers.nl/showthread.php...925&highlight=

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pinpoint Bekijk bericht
  en dan nog een heel ander raar iets, op grond waarvan zouden ze je kunnen beboeten als jij niet de indruk hebt dat de dame gedwongen word, dan zouden ze zelf al een lijst van dames moeten hebben die gedwongen worden ??? Als dat zo zou zijn dan zijn ze zelf natuurlijk nalatig, dus niks boete.
  Ik zie het (net als jou) niet direkt zo'n vaart lopen dat er vele klanten vervolgd gaan worden, mocht dit voorstel er door komen. Ik zie het meer als een ontmoedingingsbeleid. ...
  by Published on 22-10-14 11:45  Aantal keer bekeken: 595 
  1. Categories:
  2. Hookers forum

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door grijzerenault Bekijk bericht
  We kunnen natuurlijk allemaal de andere kant opkijken en zeggen dat het ons probleem niet is. Maar dat is niet zo.
  Wat je daar verder ook allemaal van vindt, de door Schurink opgesomde zogeheten signalen zijn weer typisch van die bemoeizieke verzinsels van iemand met weinig inlevingsvermogen.

  Wie 24/7 beschikbaar is, werkt niet per se ook 24/7. Bij mijn weten zijn ook brandweerlieden 24/7 beschikbaar, en daar worden ze niet eens betaald. Ik noem maar eens wat. Laat staan dat ze worden gedwongen.

  Schurink maakt natuurlijk ook van iemand van onder de 21 meteen een geval van dwang. Waarom? Hoezo? Kunnen die meiden niet zelf nadenken, niet zelf beslissen? Ze hebben wel genoeg hersens voor het stemhokje, wel genoeg hersens voor de universiteit, maar volgens Bromsnor dus niet genoeg hersens om te beslissen over hun eigen lijf, terwijl dat wettelijk op die leeftijd nog altijd is toegestaan.
  En de journalistieke hielenlikkers kalken dat gewoon klakkeloos neer, lekker doorgaan met het stigma, niet kritisch worden, bah nee, de hoofdredacteur mocht eens denken dat je zelf een hoerenloper bent.

  Nog zoiets, amper 15 euro vragen: en daar zou dwang bij in het spel zijn????? Welke pooier denkt daar nou aan te verdienen????? En waar staan die advertenties dan????
  ...

  Pagina 1 van 10 1 2 3 4 5 6 7
 • Nieuwste Video's